Brasilien - LBF - Kvinder 05/24 22:00 - Blumenau kvinder v Sodie Mesquita kvinder - View
Brasilien - LBF - Kvinder 06/04 22:30 - Corinthians kvinder v Blumenau kvinder - View
Blumenau Kvinder er et brasiliansk basketballhold for kvinder. Klubben er baseret i byen Blumenau i delstaten Santa Catarina.

Holdet blev grundlagt i 1993 og har siden vundet adskillige nationale mesterskaber og pokaler. På internationalt plan har Blumenau Kvinder deltaget i en række turneringer, herunder FIBA Women's Basketball World Cup og FIBA Women's AmeriCup.

Holdet har en stærk kerne af brasilianske spillere, men har også været kendt for at rekruttere internationale spillere fra hele verden. Nogle af de mest notable spillere, der har spillet for Blumenau Kvinder, inkluderer Karina Miller, Iziane Castro Marques og Damiris Dantas.

Holdet ledes af træner Ricardo Duarte, som har været med klubben siden 2016. Under Duartes ledelse har Blumenau Kvinder opnået stor succes og er blevet et af de mest dominerende hold i brasiliansk kvindebasketball.

Blumenau Kvinder spiller sine hjemmekampe i Arena Jaraguá, som har en kapacitet på 5.000 tilskuere. Holdet har en stor og passioneret tilhængerskare, som ofte skaber en elektrisk atmosfære til kampene.