**SC Bad Sauerbrunn** er en østrigsk fodboldklub med base i Bad Sauerbrunn i Burgenland. Klubben blev grundlagt i 1949 og spiller i øjeblikket i Østrigs sydøstlige Regional League, den fjerde række i det østrigske fodboldsystem.

SC Bad Sauerbrunns hjemmebane er Bad Sauerbrunn Stadion, der har en kapacitet på 1.500. Klubbens farver er blå og hvid.

**Historie:**

SC Bad Sauerbrunn blev grundlagt den 10. september 1949. Klubben tilbragte sine tidlige år i de regionale ligaer, før de blev forfremmet til den østrigske regionalliga øst i 1965.

I 1973 vandt SC Bad Sauerbrunn Regionalliga øst og blev forfremmet til Østrigs anden division. Klubben forblev i anden division i tre sæsoner, før den blev nedrykket i 1976.

Siden da har SC Bad Sauerbrunn hovedsagelig spillet i regionalligaerne. I 1998 var klubben tæt på at blive forfremmet til Bundesligaen, men tabte til SV Ried i playoff-finalen.

**Nuværende hold:**

Den nuværende SC Bad Sauerbrunn-hold består hovedsageligt af unge spillere fra Burgenland-regionen. Klubben er kendt for sit stærke defensiv og sit høje arbejdspres.

**Trænerstab:**

SC Bad Sauerbrunns trænerstab ledes af cheftræner Martin Scherb. Scherb er en tidligere østrigsk international, der har spillet for klubber som Austria Wien og Rapid Wien.

**Fans:**

SC Bad Sauerbrunn har en lille, men lidenskabelig fanskare kendt som "Bad Sauerbrunn Ultras". Ultraerne er kendt for deres høje og vokale støtte til holdet.