Grækenland - Super League 1 05/11 17:00 7 Giannina v Volos NFC - View

Wikipedia - PAS Giannina F.C.

PAS Giannina Football Club (græsk: ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966), eller med det fulde navn Panepirotikos Athlitikos Syllogos Giannina (græsk: Πανηπειρωτικός Αθλητικός Σύλλογος Γιάννινα, Panepirotic Athletic Club Giannina) er en græsk fodboldklub belligende i Ioannina. Klubben spiller til dagligt i den græske liga Football League.

PAS Giannina (græsk: ΠΑΣ Γιάννινα) er en græsk fodboldklub med base i Ioannina. Grundlagt i 1966 er det blevet et af de mest succesfulde hold i det nordvestlige Grækenland. Klubben spiller i øjeblikket i den græske Superliga, landets topfodboldrække.

PAS Gianninas hjemmebane er Zosimades Stadium, som har en kapacitet på 7.500 pladser. Klubbens farver er gul og sort. Klubben har vundet en græsk Cup i 2013 og har været runner-up to gange. I europæiske konkurrencer har PAS Giannina deltaget i UEFA Europa League og UEFA Europa Conference League.

Klubben ledes af den tidligere græske landsholdsspiller Giannis Kapsis. BEMÆRKELSESVÆRDIGE SPILLERE IKLUDERER:

Giourkas Seitaridis (tidligere græsk landsholdsspiller)
Kostas Katsouranis (tidligere græsk landsholdsspiller)
Nikos Liberopoulos (tidligere græsk landsholdsspiller)
Kostas Mitroglou (tidligere græsk landsholdsspiller)
PAS Giannina har opbygget en stærk fanbase i det nordvestlige Grækenland og er kendt for sin lidenskabelige atmosfære på hjemmebanekampe. Klubben er blevet et symbol på stolthed og enhed for lokalsamfundet.