Tyskland - Bundesliga 05/04 13:30 32 Borussia Dortmund v Augsburg - View
UEFA Champions League 05/07 19:00 2 PSG v Borussia Dortmund - View
Tyskland - Bundesliga 05/11 16:30 33 Mainz v Borussia Dortmund - View
Tyskland - Bundesliga 05/18 13:30 34 Borussia Dortmund v Darmstadt - View

Wikipedia - Borussia Dortmund

Ballspielverein Borussia 09 e. V. Dortmund, i dagligt sprog kaldet bare Borussia Dortmund, er en tysk fodboldklub fra Dortmund, som spiller i landets bedste række, Bundesligaen. Klubben er blandt de mest succesfulde i Tysklands historie, og har vundet 8 ligamesterskaber, 5 DFB-Pokal og 1 gange UEFA Champions League.

Borussia Dortmund er en tysk fodboldklub fra Dortmund i Nordrhein-Westfalen. Klubben spiller i Bundesligaen, som den har vundet otte gange, senest i sæsonen 2011-12. Dortmund har også vundet DFB-Pokal fem gange og DFL-Supercup seks gange.

Klubben blev grundlagt i 1909 og har siden da været en af de mest succesrige klubber i tysk fodbold. Dortmunds hjemmebane er Signal Iduna Park, som har plads til over 81.000 tilskuere.

Nogle af Dortmunds mest berømte spillere gennem tiderne omfatter Lothar Matthäus, Jürgen Klopp og Marco Reus. Dortmund har også en lang tradition for at udvikle unge talenter, og klubben har fostret spillere som Mario Götze, Ilkay Gündogan og Jadon Sancho.

Dortmund er en af de mest populære fodboldklubber i Tyskland og har et stort internationalt følge. Klubben er kendt for sin angrebsivrige spillestil og sine passionerede fans.