**FC Tallinna Wolves, Estlands fornemmeste fodboldklub**

FC Tallinna Wolves er en professionel fodboldklub baseret i Tallinn, Estland. Klubben blev grundlagt i 1922 og spiller i øjeblikket i Meistriliiga, den øverste division i estisk fodbold.

**En stolt historie**

Wolves har en lang og stolt historie, der går tilbage til grundlæggelsen af klubben i 1922. Klubben vandt sit første estiske mesterskab i 1927 og har siden da vundet yderligere 10 titler. Wolves har også vundet den estiske pokalturnering fire gange.

**Et stærkt hold**

Wolves-holdet er en samling af talentfulde spillere fra hele Estland og udlandet. Holdet er kendt for sin angribende spillestil og har scoret flere mål end ethvert andet hold i Meistriliiga denne sæson.

**En lidenskabelig fanskare**

Wolves har en stor og lidenskabelig fanskare, der støtter holdet ved hver kamp. Fansene er kendt for deres højlydte opbakning og skaber en fantastisk atmosfære på Kalevi Keskstaadion, Wolves' hjemmebane.

**Fremtiden for fodbold i Estland**

FC Tallinna Wolves er en af de mest succesrige og populære fodboldklubber i Estland. Klubben spiller en afgørende rolle i udviklingen af fodbold i landet og er sikker på at fortsætte med at være en formålsfaktor i mange år fremover.