SV Blau-Weiss Zorbau er en tysk fodboldklub med base i byen Zorbau i delstaten Sachsen-Anhalt. Klubben blev grundlagt i 1949 og spiller i øjeblikket i Landesklasse Sachsen-Anhalt, som er det ottende niveau i det tyske ligasystem.

Blau-Weiss Zorbau har haft beskeden succes gennem årene og har aldrig spillet højere end Landesliga Sachsen-Anhalt, som er det sjette niveau i det tyske ligasystem. Klubben vandt Landespokal Sachsen-Anhalt i 2008, hvilket kvalificerede dem til DFB-Pokal, den tyske pokalturnering. De tabte dog i første runde til 2. Bundesliga-holdet MSV Duisburg.

Blau-Weiss Zorbau spiller sine hjemmekampe på Sportplatz Zorbau, som har en kapacitet på omkring 1.000 tilskuere. Klubbens farver er blå og hvid, og deres logo har et blåt fodboldstadion med klubbens navn på toppen.

Klubben er kendt for sit stærke ungdomsarbejde og har produceret en række talentfulde spillere, der er gået videre til at spille på højere niveau i Tyskland. Blau-Weiss Zorbau er også aktiv i sit lokalsamfund og har et tæt forhold til byen Zorbau.