Hindu Women er et argentinsk basketballhold for kvinder, der spiller i Liga Nacional Femenina (LNBF). Holdet har base i byen Buenos Aires og har vundet LNBF-mesterskabet 14 gange, hvilket gør dem til det mest succesrige hold i Argentinas historie.

Hindu Women blev grundlagt i 1936 og har siden været en dominerende kraft i argentinsk basketball. Holdet har vundet LNBF-mesterskabet næsten hvert eneste år siden starten af turneringen i 1963 og har kun gået glip af titlen fem gange.

Hindu Women har også repræsenteret Argentina i internationale turneringer og har vundet bronzemedaljen ved Sydamerikanske mesterskaber for kvinder otte gange. Holdet har også deltaget i FIBA Women's Club World Cup og endte på fjerdepladsen i 2018-udgaven.

Hindu Women er kendt for deres hurtige og aggressive spillestil og har en række talentfulde spillere på holdet. Nogle af holdets nøglespillere er:

* Delfina Cerruti
* Agostina Burani
* Fiorella Constantino
* Victoria Llorente
* Melisa Gretter

Hindu Women er et af de mest succesrige hold i argentinsk basketball og fortsætter med at være en dominerende kraft i LNBF. Holdet er en sand repræsentant for Argentinas passion for basketball og er et forbillede for aspirerende kvindelige basketballspillere i hele landet.