SC Corinthians USA

Leagues Played
USA - NPSL 1
USA - NPSL 04/24 01:38 - Deportivo Coras v SC Corinthians USA L 3-0
SC Corinthians USA er en amerikansk fodboldklub baseret i San Francisco Bay Area i Californien. Klubben blev grundlagt i 2018 og spiller i National Independent Soccer Association (NISA), som er det tredje niveau i det amerikanske fodboldligahierarki.

SC Corinthians USA er ejet af den brasilianske klub Corinthians og deler dens navn og farver. Klubben har tilknytning til Corinthians' akademi og har som mål at udvikle spillere og trænere til deres moderklub i Brasilien.

I sin første sæson i NISA sluttede SC Corinthians USA på tredjepladsen i den vestlige konference og kvalificerede sig til slutspillet. Klubben nåede kvartfinalen, hvor de blev slået ud af Chattanooga Red Wolves SC.

SC Corinthians USA spiller sine hjemmekampe på PayPal Park i San Jose, Californien. Stadionet har en kapacitet på 18.000 tilskuere og er også hjemsted for San Jose Earthquakes i Major League Soccer (MLS).

Klubbens farver er sort, hvid og rød, som er de samme som Corinthians' farver. SC Corinthians USA's logo er en cirkel med klubbens navn skrevet ovenpå og en fodbold i midten.

SC Corinthians USA er en ambitiøs klub med et klart mål om at udvikle spillere og trænere til deres moderklub i Brasilien. Klubben har et stærkt tilhengerskare af brasilianske amerikanere i San Francisco Bay Area og har allerede gjort en positiv indflydelse på fodboldmiljøet i regionen.