Santo Stefano U20

Leagues Played
Italien - Regional - U20 2

Results

Italien - Regional - U20 03/13 19:54 - Pino Dragons Firenze U20 v Santo Stefano U20 L 78-48
Italien - Regional - U20 01/30 20:00 - Santo Stefano U20 v Atletica Castello U20 W 60-41
Santo Stefano U20 er et ungt og lovende basketballhold, der består af talentfulde spillere, som er født i 2003 eller senere. Holdet er en del af Santo Stefano-klubben, som er baseret i byen Castellammare di Stabia i Italien, og det har sin base i PalaFerazzo-arenaen.

Santo Stefano U20 holdet er ledet af cheftræner Francesco Ponticiello og har en stærk assistenttrænerstab, som inkluderer Antonio De Martino og Andrea Rinaldi. Holdet har en dedikeret gruppe af spillere, som er fast besluttede på at forbedre sig og nå deres fulde potentiale.

Holdets styrker ligger i dets hurtige angrebsstil, som fokuserer på hurtig boldbevægelse og uselvisk spil. De er også et hårdtarbejdende hold i forsvaret, som er i stand til at skabe turnovers og få hurtige stop.

Nogle af nøglespillerne for Santo Stefano U20 inkluderer:

* Pietro Morelli: En høj og atletisk point guard, som er kendt for sine playmaking-færdigheder og sin evne til at ramme skud fra distancen.
* Gianluca De Giacomo: En alsidig forward, som kan spille både indeni og udenfor. Han har stærke forsvarsevner og kan også score point i bunken.
* Alessandro Izzo: En hurtig og eksplosiv vagt, som er en trussel udefra og er også god til at sætte sine holdkammerater i position til at score.
* Daniel Semioli: En erfaren center, som giver holdet en stærk tilstedeværelse i malingen. Han er en god rebounder og forsvarer.
* Marco Castello: En dygtig skytte, som kan trække sig ud og ramme skud på en regelmæssig basis.

Santo Stefano U20 har opnået en række succeser på ungdomsniveau og har vundet flere turneringer og mesterskaber. Holdet er altid søgende efter nye udfordringer og stræber efter at fortsætte med at forbedre sig og konkurrere på højeste niveau.