Statistik

 TotalHjemmeUde
Matches played 3 2 1
Wins 2 1 1
Draws 0 0 0
Losses 1 1 0
Goals for 6 2 4
Goals against 5 3 2
Clean sheets 1 1 0
Failed to score 0 0 0

Wikipedia - FK Podrinje Janja

FK Podrinje Janja (Serbian Cyrillic: ФК Пoдpињe Jaњa) is a football club from the town of Janja, Bosnia and Herzegovina. It is one of the oldest clubs in the country.

**Podrinje**, bosnisk bjerglig fodboldklub fra byen Janja, Bosnien-Hercegovina. Klubben blev grundlagt i 1927 og spiller i øjeblikket i den bosniske Premier League. Podrinjes hjemmebane er Gradski Stadion Janja.

Klubbens navn, Podrinje, er afledt af den geografiske region i Bosnien-Hercegovina, hvor Janja ligger. Regionen hedder Drina-dalen og er opkaldt efter floden Drina, der løber igennem den.

Podrinje har en stolt historie i bosnisk fodbold. Klubben har vundet den bosniske cup en gang, i 2006, og har også været vicemester i den bosniske Premier League to gange, i 1999 og 2005.

Podrinje har produceret en række talentfulde spillere, som har spillet for Bosnien-Hercegovinas landshold. Nogle af de mest notable spillere, der har spillet for Podrinje, er:

* Miroslav Stevanović
* Valter Gyimah
* Almir Pandurić
* Ermin Zec
* Safet Nadarević

Podrinje er en respekteret klub i bosnisk fodbold. Klubben har et stærkt fællesskabsengagement og er kendt for sin dedikerede fanskare.