Club San Miguel

Leagues Played
Argentina FEBAMBA Metro Cup 8
Club San Miguel er et argentinsk basketballhold fra byen San Miguel i den nordvestlige del af provinsen Buenos Aires. Holdet blev grundlagt i 1932 og deltager i øjeblikket i den argentinske nationale liga, Liga Nacional de Básquet.

Club San Miguel er et af de mest succesfulde basketballhold i Argentina og har vundet adskillige nationale mesterskaber. Holdet har også repræsenteret Argentina i internationale turneringer, herunder FIBA Americas Championship.

Noget af det, der gør Club San Miguel til et unikt hold, er deres stærke tilknytning til lokalsamfundet. Holdet er meget involveret i lokale initiativer og arrangerer ofte velgørenhedsarrangementer. Club San Miguel er også kendt for sit akademi, der har frembragt nogle af Argentinas bedste basketballspillere.

I de senere år har Club San Miguel kæmpet lidt, men holdet er fast besluttet på at vende tilbage til toppen. Med en stærk gruppe spillere og en dedikeret trænerstab er Club San Miguel godt på vej til at genvinde deres plads blandt de bedste hold i Argentina.