BK Lipnik

Leagues Played
Tjekkiet - Pokal 1

Results

Tjekkiet - Pokal 09/27 17:30 - BK Lipnik v VSB Ostrava L 58-90
BK Lipnik er en professionel basketballklub beliggende i den slovakiske by Lipníky. Holdet spiller i den slovakiske basketliga, den øverste division i slovakisk basketball, og har vundet fire nationale mesterskaber og tre nationale pokaler.

Klubben blev grundlagt i 1946 og har en lang og succesrig historie i slovakisk basketball. I løbet af 1990'erne og 2000'erne var BK Lipnik et af de dominerende hold i ligaen og vandt flere mesterskaber. I de senere år har holdet fortsat præsteret på et højt niveau og kvalificeret sig regelmæssigt til europæiske turneringer.

BK Lipnik spiller sine hjemmekampe i Liptovský Mikuláš Sports Hall. Holdet er kendt for sine dygtige spillere og stærke teamwork. Klubbens hovedtræner er Milan Černický, som har stået i spidsen for holdet siden 2015.

BK Lipnik er ikke kun en sportsklub, men også en vigtig del af lokalsamfundet i Lipníky. Klubben arrangerer ungdomsafdelinger og deltager i sociale programmer. BK Lipnik er en populær klub blandt lokale fans, og hjemmekampene er altid velbesøgte.