Papua New Guinea

Leagues Played
FIBA Melanesia Cup 4
Related Teams
Papua New Guinea Women

Results

FIBA Melanesia Cup 09/30 09:00 1 Papua New Guinea v New Caledonia W 81-63
FIBA Melanesia Cup 09/29 09:00 - Papua New Guinea v Fiji W 83-49
FIBA Melanesia Cup 09/28 09:00 - New Caledonia v Papua New Guinea W 80-87
FIBA Melanesia Cup 09/27 09:00 - Papua New Guinea v Solomon Islands W 79-37
Papua Ny Guineas basketballhold er det nationale basketballhold, der repræsenterer Papua Ny Guinea ved internationale basketballkonkurrencer. Holdet administreres af Basketball Federation of Papua Ny Guinea (BFPNG), som tilhører FIBA Oceania.

Papua Ny Guineas basketballhold har ikke deltaget i større internationale turneringer såsom Sommer-OL, FIBA Basketball World Cup eller FIBA Oceanien Mesterskab. Holdet deltager dog i Pacific Games, hvor de har vundet en sølvmedalje i 1969.

I 2023 vil Papua Ny Guineas basketballhold deltage i FIBA Melanesian Basketball Cup, hvor de vil møde hold fra Australien, New Zealand, Fiji, Salomonøerne og Vanuatu. Holdopstillingen til FIBA Melanesian Basketball Cup er endnu ikke annonceret, men det forventes, at holdet vil bestå af en blanding af lokale spillere og spillere fra den australske NBL1-liga.

Papua Ny Guineas basketballhold er et udviklingshold, der arbejder på at forbedre deres rangering på FIBA World Ranking og kvalificere sig til internationale turneringer. Holdet har en dedikeret gruppe af spillere og trænere, som er forpligtet til at udvikle basketball i Papua Ny Guinea og give holdet en chance for at konkurrere mod de bedste hold i verden.