Bala Azul strand

Leagues Played
Strandfodbold - 36 minutters spil 16

Results

Strandfodbold - 36 minutters spil 12/08 12:37 - AIS PSJ Beach v Bala Azul strand W 3-4
Strandfodbold - 36 minutters spil 12/08 08:26 - BSC Lions Riviera strand v Bala Azul strand W 3-4
Strandfodbold - 36 minutters spil 12/07 11:26 - Levante Beach v Bala Azul strand L 4-3
Strandfodbold - 36 minutters spil 12/06 15:45 - Marbella strand v Bala Azul strand W 4-5
Strandfodbold - 36 minutters spil 12/06 11:31 - Bala Azul strand v Royals Düsseldorf strand W 7-5
Strandfodbold - 36 minutters spil 06/05 09:30 7 [2] Levante Beach v Bala Azul strand [3] L 8-6
Strandfodbold - 36 minutters spil 06/04 10:30 3 [3] Boca Gdansk strand v Bala Azul strand [2] L 7-6
Strandfodbold - 36 minutters spil 06/03 10:45 2 [2] Bala Azul strand v Atlas AO Beach [4] W 4-3
Strandfodbold - 36 minutters spil 06/02 09:30 1 Bala Azul strand v Casa Benfica Loures Beach L 8-9
Strandfodbold - 36 minutters spil 06/04 10:30 32 Sporting strand v Bala Azul strand L 6-3
Strandfodbold - 36 minutters spil 06/03 10:30 48 Spartak Moskva strand v Bala Azul strand L 9-0
Strandfodbold - 36 minutters spil 06/02 10:30 3 Delta Saratov Beach v Bala Azul strand L 6-3
Bala Azul Strand er et fodboldhold, der består af dygtige og passionerede spillere fra Strand-området. Holdet er kendt for sin høje tekniske kunnen, aggressive spillestil og ukuelige vilje til at vinde.

Med deres blå og hvide trøjer udstråler Bala Azul Strand autoritet og enhed på banen. Anføreren, den karismatiske midtbanespiller Lucas Pereira, leder holdet med eksemplarisk lederskab og vision. Spidsangriberen, den lynhurtige Andre Santos, er en frygtindgydende trussel for modstandernes forsvar med sin uovertrufne evne til at finde vej til målet.

Bala Azul Strands spillere er forbundet af et stærkt bånd af kammeratskab og beslutsomhed. De bakker altid op om hinanden og kæmper som en enhed for at opnå deres fælles mål. Deres træner, den erfarne João Silva, er en mester i taktik og har en skarp forståelse for spillet. Under hans vejledning har Bala Azul Strand udviklet sig til et frygtindgydende hold, der er i stand til at besejre selv de stærkeste modstandere.