2015 French Open

Results

Date R Hjemme vs Ude -
01/19 15:44 - Bjorn Borg vs Pete Sampras 0-0
01/08 14:17 - Bjorn Borg vs Pete Sampras 1-0
French Open 2015: Det Sande Lerjord-Epos

French Open 2015, også kjent som Roland-Garros, var den 114. årlige utgaven av den franske Grand Slam-turneringen i tennis. Turneringen ble spilt på Roland Garros-stadion i Paris, Frankrike, fra 24. mai til 7. juni 2015.

I singel for menn, forsvarte Stan Wawrinka tittelen sin ved å beseire Novak Djokovic i finalen i fire sett. Det var Wawrinkas andre Grand Slam-tittel, og hans andre ved French Open. I singel for kvinner, vant Serena Williams sin tredje Roland-Garros-tittel og sin 20. Grand Slam-tittel sammenlagt, etter å ha beseiret Lucie Šafářová i en ensidig finale.

French Open 2015 ble også husket for flere bemerkelsesverdige prestasjoner. Martina Hingis og Sania Mirza vant dobbelttittelen for kvinner, noe som gjorde Hingis til den eldste spilleren som vant en Grand Slam-tittel i dobbel. Jamie Murray og John Peers vant dobbelttittelen for menn, noe som var Murrays første Grand Slam-tittel.

Turneringen bød på et høyt nivå av tennis, med flere overraskende resultater og minneverdige kamper. Det var en passende hyllest til arven til French Open, en av de mest prestisjetunge tennisarrangementene i verden.