ITF Women Pereira WD

**ITF Women Pereira WD** er en international tennisturnering for kvinder, der spilles på grusbaner. Den er en del af ITF Women's World Tennis Tour og afholdes årligt i Pereira, Colombia.

Turneringen blev første gang afholdt i 2013 og har siden været en populær begivenhed på den sydamerikanske tenniskalender. Den har tiltrukket nogle af de bedste kvindelige tennisspillere fra hele verden.

ITF Women Pereira WD tilbyder en samlet præmiesum på US$25.000 og point til WTA-ranglisten. Turneringen spilles i singler og doubler, og den tiltrækker typisk et stærkt felt af spillere.

Spillestedet for ITF Women Pereira WD er Club Campestre de Pereira, der ligger i byen Pereira. Klubben har fremragende tennisfaciliteter, herunder flere grusbaner og en stadionbane.

Turneringen er en vigtig begivenhed for kvindelig tennis i Sydamerika, og den tiltrækker en stor tilskuerskare hvert år. Det giver lokale spillere mulighed for at konkurrere mod internationale spillere og tjene værdifulde ranglistepoint.

ITF Women Pereira WD er en spændende tennisturnering, der giver en platform for fremtidige tennisstjerner og showcases den høje kvalitet af kvindelig tennis i Sydamerika.