ITF Women Tel Aviv WD

**ITF Women Tel Aviv WD**

Velkommen til ITF Women Tel Aviv WD, en international tennisturnering for kvinder i Tel Aviv, Israel. Denne turnering er en del af ITF Women's Circuit, en række professionelle tennisturneringer for kvinder.

**Om turneringen**

ITF Women Tel Aviv WD er en $25.000 turnering, hvilket betyder, at præmiepengene er på 25.000 dollars. Turneringen afholdes på hardcourtbaner på Israel Tennis Center i Tel Aviv.

**Format**

Turneringen består af to dele: en singleturnering og en doubleturnering. I singleturneringen deltager 32 spillere, mens 16 hold deltager i doubleturneringen. Formatet for begge turneringer er et udskilningssystem.

**Topspillere**

Nogle af de topspillere, der forventes at deltage i ITF Women Tel Aviv WD, omfatter:

* [Spillernavn 1]
* [Spillernavn 2]
* [Spillernavn 3]
* [Spillernavn 4]

**Præmier**

Vinderen af singleturneringen modtager en præmie på 3.952 dollars, mens vinderen af doubleturneringen modtager en præmie på 1.755 dollars. Derudover modtager alle deltagere point til ITF World Tennis Ranking.

**Historie**

ITF Women Tel Aviv WD blev først afholdt i 2023. Turneringen har til formål at fremme kvindetennis i Israel og give lovende spillere en mulighed for at få international erfaring.

**Info**

For mere information om ITF Women Tel Aviv WD, besøg venligst turneringens officielle hjemmeside eller følg turneringen på sociale medier.