ITF W50 - Wuning - Damedouble

ITF W50 – Wuning – Damedouble

ITF W50 – Wuning – Damedouble er en international tennisturnering for kvinder, der spilles på hardcourt. Turneringen er en del af ITF Women's World Tennis Tour og har en samlet præmiesum på $50.000. Turneringen afholdes i Wuning, Kina, og spilles over en uge.

Turneringen har deltagelse af spillere fra hele verden, herunder topspillere fra Kina, Japan, Sydkorea og Thailand. Formatet for turneringen er singleelimination med 32 deltagere i hovedturneringen. Der er også en kvalifikationsturnering med 16 deltagere, der spiller om de sidste fire pladser i hovedturneringen.

Vinderen af turneringen får 50 WTA-point, mens finalisten får 30 point. Semifinalisterne får 15 point, mens kvartfinalisterne får 8 point. Andenrunderne får 5 point, og førsteunderne får 1 point.

Turneringen er en vigtig del af tenniskalenderen for kvinder, da den giver spillerne mulighed for at optjene point og forbedre deres rangering. Turneringen er også en god mulighed for unge spillere til at få erfaring og udvikle deres spil.