WTA - Canberra - Damedouble

WTA - Canberra - Damedouble er en tennisturnering for kvinder, der afholdes i Canberra, Australien. Turneringen er en del af WTA Tour-serien og spilles på hardcourtbaner. Turneringen blev første gang afholdt i 2001 og har været afholdt hvert år siden da.

Damedoubleturneringen spilles med 16 par, der konkurrerer i en enkeltudskilningsturnering. Vinderne af turneringen får 280 WTA-point, og holdet modtager en præmiesum på 10.300 dollars.

Canberra International er blevet vundet af mange bemærkelsesværdige spillere i årenes løb, herunder Martina Hingis, Jelena Janković og Victoria Azarenka. Den forsvarende mester er Shuai Zhang og Samantha Stosur, som vandt turneringen i 2020.

WTA - Canberra - Damedouble er en spændende tennisturnering, der tiltrækker nogle af de bedste doublespillere i verden. Turneringen afholdes i en malerisk atmosfære i Canberra, og fans får mulighed for at se noget af den mest spændende damedoubletennis i verden.