Gary & Vivienne Player Challenge

Results

Date R Hjemme vs Ude -
08/30 04:50 - Gary & Vivienne Player Challenge vs View
**Gary & Vivienne Spieler-udfordringen**

Gary & Vivienne Spieler-udfordringen er en prestigefyldt årlig golfturnering, der samler golfspillere på alle niveauer for at støtte velgørenhedsorganisationen Player Foundation.

Turneringen finder sted på den verdensberømte Gary Player Country Club i Sun City, Sydafrika. Spillere vil have mulighed for at spille en runde golf på mesterskabsbanen, designet af ingen ringere end golflegenden Gary Spieler selv.

Turneringen er åben for både amatør- og professionelle golfspillere. Der er forskellige turneringsformater at vælge imellem, herunder individuelle Stableford, to-personers matchplay og holdkonkurrencer.

Ud over golfen vil turneringen også byde på en række sociale begivenheder, herunder en velkomstmiddag, en prisuddeling og en auktion af eksklusive golfmemorabilia.

Deltagelse i Gary & Vivienne Spieler-udfordringen giver dig ikke kun mulighed for at spille på en af verdens bedste golfbaner, men også for at støtte en god sag. Player Foundation er en non-profit organisation, der arbejder for at forbedre livet for dårligt stillede børn og unge i hele verden.

Tilmeld dig i dag og vær med til at gøre en forskel!