Palermo (ARG)

**Palermo (ARG)**

**Introduktion**

Palermo er et af de mest berømte hestevæddeløbsbaner i Sydamerika. Banen ligger i den nordlige del af Buenos Aires, Argentina, og har været vært for hestevæddeløb siden 1876.

**Banedesign**

Palermo er en oval græs- og sandbane med en omkreds på 2.400 meter (7.874 fod). Banen har to lige strækninger og fire sving. Det længste lige stræk er 600 meter (1.968 fod) langt, og det korteste lige stræk er 400 meter (1.312 fod) langt.

**Overflade**

Palermo-banen har en blandingsoverflade af græs og sand. Græsunderlaget er blevet forbedret gennem årene, og det er nu en af de hurtigste baner i Sydamerika.

**Kapløb**

Palermo er vært for en række forskellige hestevæddeløb, herunder løb for fuldblod, kvarterheste og krydsninger. Banens mest berømte løb er Gran Premio Carlos Pellegrini, som er et løb for fuldblodshingste og -hopper på 2.400 meter.

**Prispenge**

Prispengene på Palermo er nogle af de højeste i Sydamerika. Gran Premio Carlos Pellegrini tilbyder en samlet præmiesum på over 1 million amerikanske dollars.

**Faciliteter**

Palermo-banen har et stort antal faciliteter, herunder en tribun med plads til over 30.000 tilskuere, et væddemålsområde, restauranter og barer.

**Beliggenhed**

Palermo-væddeløbsbanen ligger på Avenida del Libertador 4063 i Buenos Aires, Argentina. Banen er let tilgængelig med offentlig transport.

**Samlet set**

Palermo er en af de mest ikoniske hestevæddeløbsbaner i Sydamerika. Banens hurtige overflade, høje præmiesummer og en række løb gør den til et populært rejsemål for hestevæddeløbsentusiaster.