Fortinet Championship

Results

Date R Hjemme vs Ude -
09/14 13:55 - Fortinet Championship vs View
09/15 13:25 - Fortinet Championship vs View
09/16 13:49 - Fortinet Championship vs View
Fortinet Championship er en PGA Tour-golfturnering, der afholdes på Silverado Resort and Spa i Napa, Californien. Turneringen blev først spillet i 2010 som Frys.com Open og har været kendt under sit nuværende navn siden 2019.

Fortinet Championship er den første turnering i PGA Tours efterårssæson og byder på et felt på 156 spillere, der konkurrerer om en præmiesum på 8,2 millioner dollars. Vinderen af turneringen modtager 1.476.000 dollars.

Turneringen spilles over fire runder på Silverado Resorts par-72 Nordkursus. Nordbanen er kendt for sine smalle fairways, hurtige greens og strategiske bunkre.

Fortinet Championship har tiltrukket nogle af de største navne i golf, herunder Tiger Woods, Phil Mickelson, Dustin Johnson og Rory McIlroy. Vinderne af turneringen har været nogle af de mest lovende stjerner på PGA Tour, herunder Cameron Champ, Sebastian Munoz og Max Homa.

Fortinet Championship er en vigtig turnering i PGA Tours efterårssæson og giver spillerne en chance for at få en god start på deres sæson og kvalificere sig til FedEx Cup-slutspillet.