CS:GO - Blast Premier Spring

**BLAST Premier Spring** er den første CS:GO-turnering i 2023 i BLAST Premier-kredsløbet. Turneringen bliver afholdt fra den 19. til den 29. januar i København, Danmark.

De 16 deltagende hold kæmper om en samlet præmiepulje på 425.000 $, samt BLAST Premier-point, som er afgørende for kvalifikationen til BLAST Premier: World Final i december.

Feltet omfatter nogle af de bedste CS:GO-hold i verden, herunder FaZe Clan, Team Liquid, G2 Esports og Astralis. Turneringen spilles i to faser: en gruppefase og en slutspilsfase.

I gruppefasen bliver holdene opdelt i to grupper med otte hold i hver. Hver gruppe spiller en dobbelt elimination-turnering, hvor de to bedste hold fra hver gruppe går videre til slutspillet.

Slutspillet bliver en single elimination-turnering med de otte bedste hold fra gruppefasen. Det vindende hold modtager en præmie på 200.000 $ og en plads i BLAST Premier: World Final.

BLAST Premier Spring giver CS:GO-fans en unik mulighed for at se nogle af de bedste hold i verden kæmpe om et stort trofæ. Turneringen vil blive streamet live på BLAST Premier YouTube-kanalen.