Spanish Masters

Results

Date R Hjemme vs Ude -
11/26 19:00 - Marcos Freitas vs Jonathan Groth 0-0
**Den Spanske Masters**

Det Spanske Masters er en prestigefyldt bordtennisturnering, der årligt bliver afholdt i Spanien. Turneringen samler de bedste bordtennisspillere fra hele verden, som dyster om titlen som Spansk Masters-mester.

**Historie**

Det Spanske Masters blev første gang afholdt i 1989 og er siden blevet en af de mest anerkendte bordtennisturneringer i Europa. Turneringen har været vidne til nogle af de mest spændende og mindeværdige kampe i sportens historie.

**Format**

Det Spanske Masters spilles i single- og doublekategorien. Singlekonkurrencen er åben for 64 spillere, mens doublekonkurrencen er åben for 32 par. Turneringen afvikles over flere dage og inkluderer kvalifikationsrunder, gruppespil og knockout-runder.

**Priser**

Vinderen af det Spanske Masters bliver udnævnt til Spansk Masters-mester og modtager en betydelig pengepræmie. Derudover får vinderne også værdifulde rankingpoint, der kan hjælpe dem med at kvalificere sig til større internationale turneringer.

**Signatur**

Det Spanske Masters er kendt for sin høje konkurrencepræg og elektriske atmosfære. Turneringen tiltrækker tusindvis af tilskuere, der skaber en stemning, der er ulig noget andet i bordtennisverdenen.

**Legacy**

Det Spanske Masters har været en platform for nogle af verdens bedste bordtennisspillere og har hjulpet med at øge sportens popularitet i Spanien. Turneringen er en testament til sportens evne til at samle mennesker og skabe mindeværdige øjeblikke.