Russia Butterfly Cup

**Russisk Butterfly Cup bordtennisturnering**

Russisk Butterfly Cup er en international bordtennisturnering, som afholdes i Moskva, Rusland. Turneringen er en del af International Table Tennis Federation (ITTF) World Tour, som er en serie af turneringer, der giver point til verdensranglisten.

Russisk Butterfly Cup blev første gang afholdt i 2019 og har siden da været afholdt årligt. Turneringen er åben for mænd og kvinder i singlerækker og doublerækker. Præmiepuljen er på 100.000 amerikanske dollars, hvilket gør den til en af de mest prestigefyldte bordtennisturneringer i verden.

Nogle af de mest berømte bordtennisspillere, der har deltaget i Russisk Butterfly Cup, omfatter Ma Long, Fan Zhendong, Xu Xin og Chen Meng. Turneringen tiltrækker også ofte mange talentfulde unge spillere, hvilket gør den til en fantastisk platform for at se fremtidens stjerner inden for bordtennis.

Russisk Butterfly Cup er en spændende og konkurrencedygtig bordtennisturnering, som altid byder på action i verdensklasse. Turneringen er også en mulighed for at se nogle af verdens bedste bordtennisspillere på tæt hold.