CS:GO - Vietnam Pro League

Results

Date R Hjemme vs Ude -
09/21 06:00 - SHIFT.WHITE vs SHIFT View
09/21 03:00 - DivisionX vs SBC View
CS:GO - Vietnam Pro League er en vietnamesisk Counter-Strike: Global Offensive-turnering, der løber over flere sæsoner. Ligaen blev etableret i 2022 og består af otte af de bedste hold fra Vietnam. Holdene konkurrerer i en dobbelt round-robin-format, hvor hvert hold møder hinanden to gange. De fire bedste hold fra hver runde går videre til slutspillet, som spilles i et enkelt-eliminationsformat.

VPL er en af de mest prestigefyldte Counter-Strike-turneringer i Sydøstasien, og den tiltrækker nogle af de bedste hold i regionen. Vinderen af hver sæson kvalificerer sig til en stor international turnering, såsom PGL Major eller ESL Pro League.

Nogle af de mest succesfulde hold i VPL's historie inkluderer Team Flash, CERBERUS Esports og Vikings Gaming. Disse hold har repræsenteret Vietnam ved internationale turneringer og har opnået stor succes.

VPL er en vigtig del af det vietnamesiske Counter-Strike-økosystem, og den har hjulpet med at udvikle nogle af de bedste spillere i regionen. Ligaen har også bidraget til væksten af Counter-Strike i Vietnam og har gjort det til en af de mest populære esports i landet.