ITF W15 - Savitaipale

**ITF W15 - Savitaipale**

**Dato:** [Indsæt datoer]
**Sted:** Savitaipale Tennisklubi, Savitaipale, Finland

**ITF Women's World Tennis Tour**

ITF W15 - Savitaipale er en international tennisturnering for kvinder, der afholdes som en del af ITF Women's World Tennis Tour. Turneringen giver spillerne mulighed for at optjene point på ITF-ranglisten og tage et skridt tættere på at nå deres drømme på topprofessionelt niveau.

**Spillere:**

Turneringen tiltrækker et felt af talentfulde tennisspillere fra hele verden, herunder lovende unge talenter og erfarne professionelle. Deltagerne vil konkurrere i både single- og doublekampe.

**Faciliteter:**

Savitaipale Tennisklubi tilbyder fremragende faciliteter til både spillere og tilskuere. Klubben har flere udendørs baner af høj kvalitet, en indendørs bane og et moderne klubhus med omklædningsrum og spisestue.

**Tilskuere:**

Tilskuere er velkomne til at overvære turneringen og heppe på deres yndlingsspillere. Der vil være gratis adgang for tilskuere, og der vil blive serveret forfriskninger.

**Live-stream:**

Kampene vil blive livestreamet, så tennisfans fra hele verden kan følge med i al actionen. Live-streamen vil være tilgængelig på ITF's hjemmeside.

**Historisk betydning:**

ITF W15 - Savitaipale har været afholdt siden 2019 og er hurtigt blevet en populær begivenhed på den finske tenniskalender. Turneringen er med til at fremme tennissporten i regionen og giver finske spillere en platform til at vise deres evner.

**Vindere fra tidligere år:**

* 2022: Linda Noskova (CZE)
* 2021: Jessica Pieri (ITA)
* 2020: Turneringen blev aflyst på grund af COVID-19-pandemien.
* 2019: Cezara Borosan (ROU)

**For mere information:**

Besøg ITF's hjemmeside for at få opdateret information om turneringen, herunder spillerlister, kampplaner og resultater. Du kan også følge Savitaipale Tennisklubi på sociale medier for at få de seneste nyheder og opdateringer.