European Tour 4 2019

**European Tour 4 2019**

Velkommen til European Tour 4 i 2019! Denne turnering finder sted i København fra 29. marts til 31. marts. De bedste dartspillere fra hele Europa vil konkurrere om en samlet præmiepulje på €140.000.

Turneringen vil bestå af en række indledende runder, efterfulgt af kvartfinaler, semifinaler og finalen. Alle kampe vil blive spillet i ét sæt, "best of 11 legs".

De førende spillere på ranglisten, herunder Gerwyn Price, Michael van Gerwen og Peter Wright, forventes at deltage. Der vil også være en række kvalifikationsspillere, der vil kæmpe om en plads i turneringen.

European Tour 4 er altid en spændende begivenhed, og vi glæder os til at byde vores fans velkommen til København for endnu en fantastisk weekend med dart.

**Billetter**

Billetter til European Tour 4 er nu til salg. Priserne starter ved €25 for en dagsbillet og €75 for et weekendpas. Billetter kan købes online eller i døren på dagen.

**Overnatning**

Der er en række hoteller i nærheden af turneringsstedet. Vi anbefaler at booke din overnatning på forhånd, da København er en populær turistdestination.

**Transport**

Turneringsstedet er let tilgængeligt med offentlig transport. Der er en metrostation lige ved spillestedet, og der kører også en række busser i området.